2020. május 31., vasárnap
Elemi.hu
Sport

Politikus is lehet visszavonulása után Hosszú Katinka

Ritkán beszél arról az Iron Lady, hogy mit tervez sportpályafutása után. A háromszoros olimpiai bajnok a SwimSwamnek elárulta titkos tervét. – írja az !ndirekt.

A világ talán legolvasottabb úszóportálja számára adott egy nagyinterjút Hosszú Katinka, aki ezúttal kivételes arról is beszélt, mi lesz vele, ha már abbahagyja a versenyszerű úszást. A háromszoros olimpiai bajnok elárulta, a visszavonulása még nem aktuális, de nem titok, már gondolkodott rajta. Sőt, belekezdett már pár olyan tevékenységbe, ami a sportpályafutása utáni időszakra utal: úszóiskolát vezet, új versenysorozatnak, az ISL-nek a mentora.

A portál kérdésére azt is elárulta, ha úgy adódna, akár politikusként is el tudja önmagát képzelni a jövőben. „Ezt a kérdést már sokan feltették nekem itthon is. De elárulom, ha lenne sok jó tanácsadóm és valódi cselekvési feltételek is adottak lennének, akkor nem zárom ki akár ezt a lehetőséget sem” – mondta Katinka.

Kapcsolódó híreink

Pénz beszél. Az UEFA új szlogenje?

bojtilaszlo

Premier League – BL-indulás esetén az Arsenalnál nincs fizetéscsökkentés

Szabó Norbert

Elhunyt a Ferencváros 17-szeres magyar bajnok kerékpárosa

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben