13.7 C
Budapest
2020. június 2., kedd
Elemi.hu
Hírek Sport

Pénz beszél. Az UEFA új szlogenje?

Bakuban lesz az Európa Liga döntője, szurkolók nélkül…

 

Nagy valószínűséggel több ezer szék lesz üresen jövő szerdán Bakuban, az Olimpiai Stadionban. Több szponzor már napokkal ezelőtt jelezte, hogy köszöni, de nem kér a méregdrága utazási költségekből. Most pedig a két résztvevő, a Chelsea és az Arsenal is úgy döntött, hogy több ezer jegyet küld vissza.

Az angol futballdrukkerekről mondható el legkevésbé, hogy ne kísérnék el csapatukat bárhova, most mégis soknak bizonyult a csapatonként kiosztott 6-6000 belépő. A két csapat kommunikációjában az áll, hogy a drukkerek nagy része nem hajlandó vállalni a 8000 kilométeres utat.

Az Arsenal azt közölte, mintegy 4000 szurkolója lesz ott Bakuban, ebből 3000-et Angliában értékesítettek, több mint 500-an Ázsiából és az Egyesült Államokból érkeznek majd.

A Chelsea-nél közölték, mindössze kétezer jegyet tudtak csak értékesíteni, és mivel a határidő már lejárt, a maradékot visszaküldik. Mindkét csapat közölte, bár mindent elkövettek, az Azerbajdzsánba érkező járatok magas költségei, illetve a korlátozott utazási lehetőség elrettentették a szurkolókat. (index.hu)

Hogy miért Azerbajdzsánban lesz az Európa Liga döntője? Talán amiért Katar megkapta a VB rendezés jogát. Ami nem nyáron lesz, hanem november végén és december elején. A pénz beszél…

Kapcsolódó híreink

Megdöbbentő! Boldogan nyilatkozik az embercsempész: feltöltöttem fél Európát migránsokkal (+videó)

Kiss Albert

Sportkitekintő: fertőzések, halasztások, újratervezések

Joó György

A frakcióból talicskázta ki a pénzt az anyagi gondokkal küzdő Jobbik

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben