14.8 C
Budapest
2020. március 29., vasárnap
Elemi.hu
Belföld Hírek

Óvszerbe rejtve csempészte a kokaint

Különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása miatt emelt vádat az ügyészség egy nő ellen, aki Brazíliából hozott Magyarországra kokaint.

A vádirat szerint a 31 éves brazil nő anyagi gondjai miatt – Brazíliában egy férfi megbízásából – elvállalta, hogy egy bőröndbe rejtve kokaint hoz Budapestre. A bőröndöt a magyar repülőtéren egy másik nőnek kellett volna átadnia. A nő átvette a bőröndöt, amelyben 300 darab kokainnal töltött gumióvszer volt, amelyeket a megbízó még egy takarókba is bevarrt. A vádlott 2019. február 10-én, a késő esti órákban érkezett meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, ahol a szolgálatot teljesítő pénzügyőrök ellenőrizték és megtalálták a kábítószert. A nőt a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság elfogta. A Fővárosi Főügyészség a nő ellen különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, amely bűncselekményt öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel rendel büntetni. A vádlott előzetes letartóztatásban van.

Kapcsolódó híreink

Úgy pusztul a Bánságban a magyar épített örökség, hogy az már a románoknak is fáj

Szabó Norbert

A Mi Hazánk hatályon kívül helyezné a Trianon ratifikációjáról szóló törvényt

Szabó Norbert

Lehet még fokozni? Persze!

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben