18.8 C
Budapest
2020. május 29., péntek
Elemi.hu
Bűnügy

Óvodákba és iskolákba tört be – elfogták (videó)

Két óvodába és három iskolába tört be az a férfi, akit a dorogi rendőrök őrizetbe vettek.

Három általános iskolába és két óvodába törte tört be K. Viktor 2020 januárjában Sárisápon, Dorogon, Tokodon és Bajnán. A 30 éves férfi az ablakot befeszítve vagy betörve jutott be az intézményekbe, ahonnan laptopot, készpénzt, élelmiszert és más használati tárgyakat lopott el. Az elkövető a bűncselekményeket éjszaka követte el, az intézmények dolgozói másnap reggel, nyitáskor vették észre a betörést.

Az elkövetőt azonosították, és 2020. április 7-én elfogták. A férfi lakásán kutatást tartottak, amelynek során az eltulajdonított holmik egy részét is megtalálták és lefoglalták. K. Viktor ellen üzletszerűen elkövetett lopás bűntett és lopás vétség kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett.

Elemi.hu

Kapcsolódó híreink

A kés, a gereblyenyél és az érkező öcsi

Joó György

Megerőszakolt és megölt egy kislányt, de megúszta mivel 75 tevét adott a családnak

Dunai Tibor

Boldog István mentelmi jogának felfüggesztését kéri a legfőbb ügyész

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben