16.1 C
Budapest
2020. április 4., szombat
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Ostobák: Meg akartak verni egy fiatalt Szekszárdon, csak mert elkapta a vírust

Egy németországi üdülőközpontban dolgozott pincérként az a huszonnyolc éves szekszárdi férfi, akit az édesapja hozott haza autóval. Rögtön mindkettejüket karanténra kötelezték. Az apa tesztje negatív lett, de a fiúé sajnos pozitív.

Nem elég neki a betegség, most még a környezetében lakók is megbélyegezték. Ahogy kiderült ugyanis a dolog, kitört a pánik a településen.

Az emberek a ház köré gyűltek, és lincshangulat tört ki, mintha legalábbis bárki tehetne róla, ha megbetegszik. Mivel az enyhe tünetek nem indokolják, hogy bárki is kórházba menjen, a legegyszerűbb, ha a saját lakásában marad, elszigetelve másoktól. Érthetetlen ezért, hogy mi a baja vele a szomszédoknak.

Még meg is akarták verni az illetőt, sőt, elüldözni otthonából… „A balhé akkor tört ki, amikor kitették a kapura a piros lapot, vagyis a hatósági figyelmeztető feliratot, ami arra utal, hogy a házban járványügyi megfigyelés alatt lévő személy tartózkodik” – mondta egy szomszéd a Borsnak.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csak annyit közölt, hogy a rendőrség eddig is megtett és ezután is mindent megtesz annak érdekében, hogy a közrendet és a közbiztonságot fenntartsa. Állítólag azóta huszonnégy órás ügyeletet tartanak a környéken.

Forrás: police.hu/bors

Kapcsolódó híreink

Erőteljes videó: Összefogtak a görögök az erőszakos bevándorlás ellen (+videó)

Kiss Albert

Exkluzív: Toroczkai a koronavírusról és a ferdítésekről (videó)

Kiss Albert

Koronavírus – Ezek a szájmaszk viselésének szabályai

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben