16.7 C
Budapest
2020. május 25., hétfő
Elemi.hu
Bűnügy

Öklét mutogatva követelt pénzt padon ülő kislányoktól egy 65 éves férfi Balatonfüreden

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás egy 65 éves győrújbaráti lakos ellen.

A büntetőeljárás adatai alapján a férfi 2020. május 19-én, 17 óra körül, egy balatonfüredi parkban odament két padon ülő gyermekhez, és az öklét mutogatva pénzt követelt tőlük. A két kislány ijedtében odaadta neki a náluk lévő több ezer forintot, majd az elkövető távozott a helyszínről.

A rendőrséget az egyik gyermek édesanyja értesítette, majd a rendőrök – a bejelentést követő tíz percen belül – Balatonfüred belterületén elfogták a férfit. Megtalálták nála a gyermekektől kikövetelt pénzt, amelyet lefoglaltak.

A férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vétele mellett a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, és előterjesztést tettek az illetékes ügyészség felé letartóztatásának indítványozására.

Kapcsolódó híreink

Lemondott a bűnöző polgármester mielőtt eltávolították volna

Kiss Albert

Életfogytig tartó börtönbüntetést kapott az utrechti merénylő

Dunai Tibor

Bedrogozva, részegen vezetett, de nem ő, hanem kiskorú utasa halt bele a balesetbe

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben