21 C
Budapest
2020. augusztus 9., vasárnap
Elemi.hu
Belföld Kiemelt

Nyolcvan év körüli asszonyoknak mutogatta magát a miskolci szatír

A Miskolci Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte egy huszonöt éves férfi letartóztatását, aki Miskolcon nemi vágyának kielégítése céljából, szeméremsértő módon nőknek mutogatta magát.

A nyomozás adatai szerint, a férfi 2020. június végén több alkalommal, Miskolc különböző pontjain lévő társasházak liftjeiben illetve egy ízben a nyílt utcán is, nyolcvan év körüli nőket szemelt ki magának. A férfi gondosan ügyelt arra, hogy tettét a sértetteken kívül más személy ne észlelje.

A nyomozó hatóság a büntetett előéletű férfit – akit korábban többek között már ugyanilyen bűncselekmények miatt is elítélt a bíróság – szeméremsértés vétsége miatt hallgatta ki gyanúsítottként. A Miskolci Járásbíróság az ügyészi indítványban foglaltakkal egyezően állapította meg, hogy a gyanúsított esetében fennáll a bűnismétlés és az idős sértettek befolyásolásán keresztül a bizonyítás megnehezítésének veszélye, ezért egy hónapra elrendelte a letartóztatását.

(Képünk illusztráció – Forrás: esztergominfo.hu)

Kapcsolódó híreink

A Google ellen tüntettek a Pesti Srácok

Dunai Tibor

Online családi húsvét a szentendrei skanzenben

Joó György

Tovább esik a benzin és a gázolaj ára

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben