2020. május 31., vasárnap
Elemi.hu
Kiemelt Külföld

Nyakon szúrtak egy nőt Hollandiában

A holland rendőrség letartóztatott egy 24 éves illegális bevándorlót, aki a megalapozott gyanú szerint nyakon szúrt egy holland nőt.

A rendőrségre kora reggel 8 órakor érkezett a bejelentést, miszerint egy robogójával közlekedő nőt megtámadtak. Mire a járőrök kiérkeztek a helyszínre, az elkövetőnek már csak a hűlt helyét találták, az áldozatot viszont azonnali egészségügyi ellátásban részesítették, és megállapították, a nyakát ért szúrás csak felszíni sérülést okozott – írja a holland De Telegraaf.

A környékbéli biztonsági kamerák felvételeit elemezve a rendőrség azonosította a lehetséges elkövetőt. Egy állandó tartózkodási hellyel nem rendelkező, migráns hátterű férfit. A felvételeken látható, amint a férfi – alig egy órával a késelés előtt – mindenféle cél nélkül sétálgat a környéken, véletlenszerűen becsenget a házakhoz, majd tovább állt.

A tettes elfogása után sem tudják a rendőrök, miért támadott rá látszólag mindenféle ok vagy előzmény nélkül a nőre, mivel az elkövető és az áldozat semmilyen kapcsolatban nem állt egymással, korábban sohasem találkoztak. A hatóságok mentális zavarra gyanakodnak.

Az ilyen véletlenszerű támadások az utóbbi fél évben megszaporodtak Hollandiában, az egyik ilyenről lapunk is beszámolt.

Kapcsolódó híreink

Két koronavírusos beteg van Magyarországon

Dunai Tibor

Tettenérés! Elfogták a Mi Hazánk belvárosi irodájának rongálóját

Dunai Tibor

Ha maszkot lehet viselni, akkor lehessen burkát is?

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben