22.4 C
Budapest
2020. július 3., péntek
Elemi.hu
Bűnügy Hírek Kiemelt

Nevelt lányait rontotta meg, az idősebbiket áruba bocsátotta

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított felajánlotta egy férfinak, hogy pénzért szexuális kapcsolat létesítsen a nevelt lányaival, akiket korábban az élettársa nevelt. 2018-ban több alkalommal is történt ilyen eset – akkor az egyik lány 16 éves, a másik 13 éves volt- írja a 24.hu.

 

Tavaly tavasszal már egy másik férfinak kínálta föl 15 ezer forintért az idősebb kiskorú lányt, akivel egyébként ő maga is szerelmi viszonyt folytatott. Néhány nappal később a férfi 100 ezer forintra emelte az árat. Rendőri intézkedés akkor indult a gyanúsítottal szemben, amikor a férfi épp át akarta adni a kiskorú lányt az élettársával az egyik pásztói parkolóban.

A férfi már többször volt büntetve vagyon elleni és személy elleni erőszakos bűncselekmények miatt. A mostani borzalmakat felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje, valamint büntetőeljárások hatálya alatt követte el. Az emberkereskedelemmel gyanúsított férfi tagadja a bűncselekményt. A bíróság bűnismétlés veszélye miatt meghosszabbította a letartóztatását. A bíróság végzésével szemben a gyanúsított fellebbezést jelentett be.

Elemi.hu

Kapcsolódó híreink

Ismét feltörték a Facebookot

Dunai Tibor

Összeomlás szélén a szelektív papírgyűjtés

Irányi Dániel

Védőöltözetbe bújt sofőr szállítja a gödi Samsung-gyár dolgozóit

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben