23.8 C
Budapest
2020. augusztus 6., csütörtök
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Nevelt kislányával erőszakoskodott egy férfi, ha felesége épp nem volt otthon

A Szegedi Ítélőtábla fenntartotta annak a Jász-Nagykun-Szolnok megyei 40 év körüli férfinek a letartóztatását, akit a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség a kiskorú nevelt gyermeke sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádol.

A vádirat szerint a férfi a feleségével és a feleségének előző élettársi kapcsolatából született gyermekével élt együtt.

A vádlott, amikor a felesége nem tartózkodott otthon, szexuálisan zaklatta 2017 novemberétől négy hónapon keresztül a 2008. évben született leánygyermeket.

A Szolnoki Törvényszék a vádemelést követően a vádlott letartóztatását fenntartotta. A letartóztatás indokoltságának időszakos felülvizsgálata vált esedékessé, ezért a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség arra figyelemmel, hogy a bűncselekmény 5 évtől 20 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, emiatt a vádlott szökésétől és elrejtőzésétől lehet tartani, indítványozta a letartóztatás további fenntartását, amelynek indokait a Szegedi Ítélőtábla alaposnak ítélte.

A vádlott büntetőjogi felelősségének tisztázása érdekében a Szolnoki Törvényszék folytatja le a bizonyítási eljárást.

Kapcsolódó híreink

Az olasz kormány vesztegzár alá helyezte Lombardia tartományt

Dunai Tibor

Holtan találtak rá Szöul eltűnt polgármesterére

Dunai Tibor

Tudtuk nélkül adták el prostituáltnak a szabolcsi lányokat

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben