17.3 C
Budapest
2020. augusztus 12., szerda
Elemi.hu
Hírek Kiemelt Külföld

Németország: fejszével támadott az iraki migráns

Fejszével támadt egy iraki migráns egy 33 éves német férfira Münchenben. A férfi fél arcát kis híján teljesen levágta.

Egy német férfi a feleségével tartott hazafelé, mikor a Burgunderstrasse-n egy ismeretlen férfi ugrott eléjük. A támadó megállt az autó előtt és öklével ütni kezdte a motorháztetőt.

Mikor a német férfi kiszállt, hogy számon kérje az elkövetőt, az iraki migráns egy fejszét vett elő, és belevágta a 33 éves férfi arcának bal oldalába.

Az áldozat súlyosan megsebesült, arca csúnyán vérzett. A „fejsze szerű tárgy” a jelentések szerint majdnem a fél arcát levágta. A férfi egyetlen szerencséje, hogy a fejsze nem talált artériát.

Az áldozat felesége az anyósülésről, némán nézte végig az esetet, nem sietett férje segítségére, még az autóból se szállt ki, ennek következtében a támadó figyelmét sem keltette fel, így meg se sérült.

A támadót a német rendőrség kézre kerítette. Az iraki férfit zavartnak és beszámíthatatlannak nyilvánították, most a bíró feladata eldönteni, hogy kerüljön-e sor tárgyalásra, vagy pszichiátriai kezelésben részesüljön a migráns. A német adófizetők pénzén. Természetesen.

A nyomozók elmondták, az áldozat és a tettes sohasem találkoztak korábban. Az irakinak semmilyen indítéka nem volt a támadásra. A német férfi túl van egy életmentő operáción, ám jelenleg is kórházban fekszik.

Az elmúlt fél évben nem ez volt az első fejszés/kardos támadás Németországban. Tavaly októberben egy 34 éves tunéziai migráns gyilkolta meg feleségét egy fejszével Limburg városában, méghozzá fényes nappal. Az esetről videófelvétel is készült.

Pár hónappal korábban, augusztusban egy magát szíriai menekültnek kiadó férfi egy szamurájkarddal gyilkolta meg szobatársát Stuttgart városának kellős közepén, több tucat szemtanú előtt.

(voiceofeurope.com nyomán)

Kapcsolódó híreink

Több mint 12,5 millióan fertőződtek meg világszerte

Szabó Norbert

Fiatal lányoktól raboltak Kecskeméten a román bűnözők

Szabó Norbert

Tisztújító kongresszust tartott a Mi Hazánk Ifjai

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben