14.8 C
Budapest
2020. március 29., vasárnap
Elemi.hu
Belföld Hírek

Nem volt jó ötlet: szórólapon árulta a pálinkáját, lekapcsolta a NAV

Egy barátja segített túladni a többleten annak a férfinek, akitől 90 liter pálinkát foglaltak le a NAV munkatársai – közölte az adóhatóság.

A NAV munkatársai felhívták a hirdetésben szereplő telefonszámot, a jó barát pedig megadta az eladó elérhetőségét. A revizorok a megbeszélt helyen megvásárolták az öt liter házi pálinkát, bizonylatot azonban nem kaptak. A pénzügyőrök is megjelentek a helyszínen és további 85 liter eladásra szánt gyümölcspárlatot találtak, amit le is foglaltak.

Az eladó magánfőzőként állította elő a pálinkát és párlatadójegyet is igényelt rá, azonban értékesíteni így sem lehetett volna. Le is döbbent, amikor kiderült, hogy barátja úgy próbált neki segíteni, hogy hirdetést ragasztott ki egy bevásárlóközpontban. Az illegális pálinkakereskedő több százezer forintos bírságra számíthat.

(kaposvarmost nyomán)

Kapcsolódó híreink

Zugszállodája van egy fideszes képviselőnek

bojtilaszlo

Letöltendő börtönbüntetés a volt fideszes képviselőnek

Kemény János

Íme, a top öt globális kockázat, ami idén fenyeget

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben