7 C
Budapest
2020. március 31., kedd
Elemi.hu
Belföld Kiemelt

Nem engedte fel az agresszív részeg utast, átment a lábán, elítélték

A buszsofőr nem engedte az autóbuszra felszállni az erősen ittas állapotban lévő utast. A sofőr ezt követően a diszpécsertől rendőri segítséget kért, melyet hallva a sértett leszállt a buszról, átment az autóbusz bal oldalára és a járművezető oldalán ököllel beleütött egyet az elhúzható ablaküvegre, melyben kár nem keletkezett.

A sofőr a járművel elindult. A részeg férfi nekifutott a busz bal oldalának és ismételten ököllel beleütött egyet a járművezető melletti ablakba, a járműről visszavágódott, az autóbusz átment a támadó bal lábfején, amitől hanyatt esett. Ezt követően felkelt és az öklét mutatta a járművezető felé, aki a járművel nem állt meg, tovább haladt a következő megálló felé.

A részeg férfi 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A buszvezető mivel a balesetet követően nem állt meg, nem nyújtott segítséget a baleset során, valamint a személyi sérüléssel járó balesetről a rendőrhatóságot nem értesítette, annak ellenére, hogy észlelte a sértett elesését. A bíróság segítségnyújtás elmulasztásának vétségében bűnösnek mondta ki, ezért őt 1 évre próbára bocsátotta.

Kapcsolódó híreink

73-ra nőtt az új koronavírussal fertőzött betegek száma

Szabó Norbert

Lila báránybőrbe bújt vörös farkasok – évértékelőt tartott a Momentum

Kemény János

Türkmenisztánban a terepjárós elnök nagyon keményen bemutatja, hogy mivel védi meg az országot a vírustól (videó)

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben