22.7 C
Budapest
2020. július 15., szerda
Elemi.hu
Bűnügy

Néhány órán belül kétszer rabolta ki a szomszédasszonyát

A sátoraljaújhelyi rendőrök előállították azt a férfit, aki három órán belül kétszer rabolta ki a szomszédját.

Rablás és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy karcsai férfival szemben.

A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsított 2020. május 31-én, 12 óra után felfeszítette az egyik szomszédja házának bejárati ajtaját, majd megbújt a kertben, mert időközben észlelte, hogy hazaérkezett az ingatlan tulajdonosa. A férfi ezek után egy késsel a kezében ment be a házba, megfenyegette vele az asszonyt, és készpénz átadását követelte. A nő odaadta néhány ezer forintját, ezek után a rabló távozott a lakásból.

Az elkövető 15 óra előtt ismét átment a szomszédjához és újból pénz követelt, majd erőszakoskodni kezdett az asszonnyal, de végül már csak némi aprópénzt tudott magával vinni.

A sértett a történtekről másnap értesítette a hozzátartozóját, aki telefonon tett bejelentést a rendőrségre. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, a férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd a kihallgatását követően őrizetbe vették.

Kapcsolódó híreink

Békéscsabán utcai autóversenyzőkre vadásztak (+ videó és galéria)

Dunai Tibor

Pszichoaktív anyaggal kereskedőket fogtak el Heves megyében (videó+galéria)

Dunai Tibor

67 éves idős, beteg férfit rabolt ki egy 17 éves fiatalkorú Pécsen

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben