21.6 C
Budapest
2020. augusztus 10., hétfő
Elemi.hu
Hírek Külföld

Négy palesztin sérült meg egy izraeli támadásában

Egy palesztin fiatal sérült meg a megszállt Nyugati Parton lévő Qalqiliya városában kedden. Eközben az izraeli megszálló erők három másik palesztin fiatalt is megtámadtak Nablus városától délre.

A helyi források szerint a Qalqiliya városa mellett állomásozó izraeli katonák lőttek meg egy palesztin fiatalembert aki az ún. ,,,Izrael államot,, és a megszállt palesztin területeket elválasztó Apartheid falon próbált átmászni. A sebesült fiatalt a Darwish Nazzal kórházba szállították.

Nablusban pedig három, Jenin kormányzóságból származó palesztint fiatalt vertek össze az izraeli katonák a Zaatra katonai ellenőrző pontnál. A három fiatal éppen Ramallahból tért haza amikor megtámadták őket. A három sérültet a Nablusban lévő Refidia kórházba szállították.

A megszállt Palesztinában sajnos folyamatosak a palesztin lakosok elleni támadások a megszálló izraeli erők és az illegális zsidó telepesek részéről.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Uprising Today)

Kapcsolódó híreink

Csaknem 300 ezer rovartetemet találtak egy cseh férfi otthonában

Dunai Tibor

Már 58 fertőzött van Magyarországon

Dunai Tibor

A bolgár kormány elárasztja az Evros folyót, hogy megállítsa a migráns inváziót

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben