Négy afrikait vádolnak a 13 éves svéd kislány megerőszakolásával

By on 2019.11.11. 0 508 Views

Négy Eritreából származó bevándorló férfit vádolnak egy 13 éves svéd kislány brutális megerőszakolásával a svédországi Örebro megyében.

A 20 és 25 év közötti bevándorló férfiak állítólag felváltva erőszakolták meg a kislányt, miután betuszkolták egy hallsbergi nyilvános WC-be még júniusban. A csoport egyik tagja a teljes támadást rögzítette mobiltelefonjával a svéd SVT beszámolója szerint.

„A közösülést erőszak előzte meg, amely során legalább két alperes megragadta a felperes nyakát és vállát, fejét a falhoz nyomták és betuszkolták a WC-be. Az alperesek ezután nemi erőszakot követtek el ellene”– olvasható a vádiratban.

A 13 éves svéd áldozat, különféle sérüléseket szenvedett, köztük belső vérzést is, valamint számos zúzódást a vállán, karján, kezén és térdén.

Noha eredetileg öt embert tartóztattak le a szexuális támadás miatt, hivatalosan csak négyet vádoltak meg a gyermek elleni súlyos erőszakos cselekmény miatt.

A nemi erőszak rögzítése miatt az egyik vádlottat gyermekpornográfiával kapcsolatos bűncselekményekkel is megvádolták.

Az ügyészek azt kérték, hogy elítélésük esetén mind a négy vádlottat toloncolják vissza Eritreába, és büntetésük végrehajtása után tizenöt évre tiltsák ki őket Svédországból.