13.2 C
Budapest
2020. június 4., csütörtök
Elemi.hu
Bűnügy

Nagy mennyiségű kábítószert találtak egy érdi dílernél

A rendőrség a pontos mennyiséget nem közölte, de azt írták, kábítószer-kereső kutya részvételével kutatást tartottak a házban, ahol nagyobb mennyiségben alufóliába és önzáró tasakokba csomagolt droggyanús anyagmaradványt, növényi anyagmaradványt, digitális mérleget, piacra szánt, kábítószer-tartalmú és üres önzáró tasakokat és közel kétmillió forintot foglaltak le.

A vizsgált anyagmaradvány az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint amfetamin – tették hozzá. A rendőrök találtak két 5000 forintos bankjegyet is, melyek az eredeti címlettől eltértek, azokat szakértői vizsgálatra elkülönítették.

Az egyenruhások az 58 éves gyanúsítottat kábítószer-kereskedelem vétségének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, a férfi részletes beismerő vallomást tett. Vele szemben – az azóta elrendelt letartóztatása mellett – a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság folytatja le – áll a közleményben.

Forrás: MTI, Fotó illusztráció: MTI/BRFK

Kapcsolódó híreink

Karácsonykor sincs megállás: templom bejáratánál raboltak ki egy idős asszonyt

Kiss Albert

Kiraboltak egy bankot Pécsett szájmaszkban

Dunai Tibor

Ágyhoz kötözte és többször mellkason szúrta szeretőjét egy háromgyerekes nő

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben