22.7 C
Budapest
2020. augusztus 10., hétfő
Elemi.hu
Kiemelt Külföld

Nagy-Britannia: Tizenöt éves lány támadta a bíróságon iskolája “LGBT törvényeit”

Egy 15 éves lány a Korona Ügyészséggel vonatta vissza iskolája „LGBT törvényeit”, mivel azok alapján „gyűlölet-bűncselekmény” címén akár börtönbe is kerülhettek volna a diákok.

Az egyik diáklány bíróságon támadta meg iskolája drákói szabályozásait. Rámutatott, hogy ezek értelmében akár börtönbe is kerülhetne, ha egy magát lánynak azonosító fiút felszólít, hogy hagyja el a női mosdót. De az iskola iránymutatásai között szerepelt többek között az is, hogy vád alá helyezhető, aki megtagadja az úgynevezett „transzneműekkel” való randevúzást – írja a Times.

A homoszexuálisokra, és minden egyébre vonatkozó, 184 oldalas „útmutatásokat” a tanárok egyesülete közösen írta meg az Országos Rendőrfőnökök Tanácsával(!) és az LGBT gittegyleteivel. Az „útmutató” nem titkolt célja volt szankcionálni és szigorúan büntetni mindent, ami szerintük betudható a homoszexuálisok, leszbikusok vagy a „transz emberek” bántalmazásának. A “transzfóbok” pedig még akár börtönbüntetést is kaphattak volna a szabályzat értelmében, amihez viszont aligha van joga az iskolának, vagy akár az LGBT szervezeteinek. Erre mutatott rá az a 15 éves tanuló is, aki bíróságra vitte az ügyet, a Korona Ügyészség pedig neki adott igazat.

Warwickshire megyében egyébként is komoly harcot kell vívniuk a normalitáspárti szülőknek, nem csak az iskolai véleményterrorral, de magával a városvezetéssel szemben is. Alig egy nappal a fent ismertetett eset előtt a megyei tanáccsal kellett megharcolniuk, hogy a tanácsnokok vonják vissza azt a rendeletet, mely szerint a „transzneműek” szabadon használhatják azt az öltözőt, illetve kollégiumot, amelyiket ők szeretnék. Vagyis férfiként könnyedén bemehetnék egy női öltözőbe vagy kollégiumba lakni, ha azt mondanám, nőnek érzem magam, és aki ezzel szemben kifogást emel, akár börtönbe is kerülhet „transzfóbia” vádjával.

Csodás új világ.

Elemi.hu – The Times

Kapcsolódó híreink

Rohamosan terjed a katolikusok elleni támadássorozat

Dunai Tibor

Hernádnémetiben autósüldözés volt lövöldözéssel

Dunai Tibor

Indiában az egészségügyi dolgozókra támadók akár hét év börtönt is kaphatnak

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben