19.5 C
Budapest
2020. augusztus 5., szerda
Elemi.hu
Belföld Hírek

Momentum-DK összeborulást gúnyoló plakátok jelentek meg

“Gyurcsánnyal megcsináljuk” feliratú, de momentumos logóval ellátott plakátok jelentek meg Budapest utcáin. A kreatív akció mögött álló illetők vélhetően a DK és a Momentum együttműködését akarta kifigurázni. 

A szöveget egyébként a Demokratikus Koalíció 2018-as országgyűlési választási kampányából kölcsönözték. A balliberális párt akkor a “Gyurcsánnyal megcsináljuk” szlogennel próbált szavazatokat szerezni.

Néztük azóta Fekete-Győr Andárs Facebook-oldalát, reagált-e ott valamit a plakátokra, de sem ott, sem pedig a Momentum oldalán nem találtunk erről semmit. Végül is, ez nem meglepő, felháborodásra vélhetően nincs okuk, hiszen pont “Fegyőr” jelentette ki, két ellenzéki pártnak kell működnie a jövőben, ez pedig az övé és Gyurcsányé.

Az ATV adásában megismételte korábbi gondolatait, és leszögezte, a Momentum és a DK fogja meghatározni az ellenzék politikáját. Jól megférnek ők ketten, egyik a régi, másik pedig az új baloldal. A többi kisebb baloldali pártnak (Jobbik, stb.) pedig marad az epizódszerep.

Kapcsolódó híreink

Ezrével jönnek a vendégmunkások Indiából is

Szabó Norbert

Trianon 100 – Emlékülést tart az Országgyűlés

Szabó Norbert

Karókkal a kezükben állították meg a járműveket

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben