22.7 C
Budapest
2020. július 15., szerda
Elemi.hu
Belföld Bűnügy Kiemelt

Minden gyanúsítottnál mutattak ki drogot a Deák téri lincselésnél

Kábítószer hatása alatt álltak a Deák téri kettős gyilkosság gyanúsítottjai – tudta meg a 24.hu. Értesüléseink szerint a tömegverekedés után előállított kilenc ember közül egy lány kivételével mindenkinél kimutatott valamilyen drogot a gyorsteszt.

Úgy tudjuk, hogy a két meggyilkolt fiúnak, MLászlónak és K. Gergelynek a zsebében is marihuánát és fehér port találtak a nyomozók. Azt, hogy fogyasztottak-e belőle, és mennyit, csak a boncolás fogja tudni megállapítani.

Két nagyrészt büntetett előéletű, 16 és 23 év közötti fiúkból álló tízfős társaság csapott össze egymással péntek hajnalban a belvárosban. Cs. Krisztián többször is megszúrta az egyik fiút akit – miután a földre került – az egyik társa többször fejbe rúgott. A késelő a helyszínről távozó másik férfi után ment és mellkason szúrta.

A rendőrök pár percen belül a helyszínre értek, de addigra már többen is elfutottak. A földön talált 16 éves és egy 21 éves fiú olyan súlyos szúrt sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett segíteni rajtuk. Cs. Krisztiánt több emberen elkövetett emberöléssel, míg két barátját J. Marcellt és J. Dánielt felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsították meg.

A születésnapját ünneplő 18 éves fiatal először írásban beismerte a bűnösségét a rendőrségen, ezt azonban visszavonta a bíróságon. J. Dániel és J. Marcell ténybeli beismerő vallomást tett a kihallgatás során. Cs. Krisztián 10-20 évig terjedő, vagy életfogytig tartó fegyházzal büntethető. Két cinkostársa három évet kaphat csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt.

(forrás:24.hu)

Kapcsolódó híreink

Kővel akart pénzt kivenni, a rendőrök elfogták a nőt

Szabó Norbert

Újabb meghibásodás volt Pakson

Kiss Albert

A DK-s Gréczy fiának is jutott állás az újpesti önkormányzatnál

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben