12.3 C
Budapest
2020. július 13., hétfő
Elemi.hu
Belföld Kiemelt

Mikor oldhatják fel a 65 év felettiek időkorlátját? – Gulyás Gergely válaszolt

A veszélyhelyzet megszűnése, azaz június 18-a után is marad még a 65 év felettiek vásárlási időkorlátja egy ideig – mondta Gulyás Gergely kancelláriaminiszter az ATV kérdésére a mai Kormányinfón.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő korábban azt mondta, remélik, hogy hamarosan feloldhatják a 65 év felettiek három órás vásárlási idősávját. A Kormányinfón az ATV arra volt kíváncsi, erre konkrétan mikor kerülhetne sor?

Gulyás Gergely erre azt válaszolta, jelenleg semmilyen időpont-jelölésről nincs szó. Szeretnék, ha az élet a normális kerékvágásba térhetne vissza. De a 65 évesek időkorlátjának a feloldására még várni kell – derült ki a miniszter szavaiból. Még június 18-a után is, ha véget ér a veszélyhelyzet, a 65 évek feletti számára kötelező idősávra szükség lesz, ez az ő védelmüket szolgálja.

Az viszont nem biztos, hogy 9-12 óra marad ez a sáv.

(Atv.hu nyomán)

Kapcsolódó híreink

Petíció indult a szelektív ölő csapdák betiltására

Szabó Norbert

Közel kétszáz lélegeztetőgép érkezik hazánkba

Dunai Tibor

Fejlemény az úzvölgyi katonatemető perében

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben