“Mi nem mondunk le Borsodról, ahogyan a magyar állam teszi” – a HVIM is megy Sályra

“A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom is fontosnak tartja, hogy a magyar nemzeti ellenállás megmutassa erejét, és védelméről biztosítsa azokat a normális embereket, akik kisebbségbe szorultak a bűnözőkkel szemben” – írják közleményükben.

Mint fogalmaznak:

“Mozgalmunk elveti és minden eszközzel harcolni fog a cigány szeparatista törekvésekkel szemben. Február 16-án a vármegyések is mennek Miskolcra, majd utána részt veszünk a sályi fáklyás felvonuláson is, mert fontosnak tartjuk felhívni a társadalom figyelmét arra, hogy Magyarországon egyre több olyan terület van, ahonnét az állam kivonult, magukra hagyták az embereket, a bűnözés normává válásával pedig nogo-zónák alakulhattak ki.

Követeljük a mindenkori magyar kormánytól, hogy a rendet tartsa fent, állampolgárait védje meg, a szeparatista, államellenes törekvéseket akadályozza meg! – áll a HVIM vezetőségének közleményében” – írták.

Álláspontjukat az alábbi videóban egy fiatal tagjuk, Dorka ismerteti, aki arra buzdít mindenkit, hogy álljunk ki a sályiak mellett, ne hagyjuk őket cserben, és mutassunk fel erőt: