22.7 C
Budapest
2020. augusztus 10., hétfő
Elemi.hu
Belföld

Mi Hazánk: Kérjük az eddig le nem zárt fertőzésveszélyes területek, közterek lezárását!

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mi Hazánk közleményt adott ki. 

Szajlai János választókerületi és Bukszár Szilvia emődi elnök szerint a koronavírus terjedésének lelassítása érdekében sok településen már az egészségügyi veszélyhelyzet bejelentése után, előrelátóan lezárták a köztereket, játszótereket.

“sajnálattal tapasztaltuk, hogy a választókerületben több településen nincsenek lezárva a játszóterek, sportlétesítmények, illetve nem ellenőrzik a használatukat. A kijárási korlátozás lehetőséget ad a szabadidős tevékenység végzésére, amit sokan félreértelmezve kiskapuként kihasználnak. Mivel ezeket a területeket, eszközöket nagyon nehéz folyamatosan fertőtleníteni, így elsődleges veszélyforrásnak számítanak”

– írták közleményükben.

A Mi Hazánk Mozgalom közleményében kérte a választókerületben az összes településvezetőt, hogy akik még nem rendeltek el ilyen intézkedéseket, a koronavírus terjedésének a visszaszorítása elleni küzdelem érdekben, zárják le a fokozottan fertőzésveszélyes területeket, és kiemelten ellenőrizzék ezek használatát.

 

Kapcsolódó híreink

Váratlan csőtörés semmisített meg dokumentumokat Borkai ügyvédjének irodájában

Szabó Norbert

Karácsony Gergely és az ellenzék, ami ellenzéknek is alkalmatlan

Joó György

Végre engedélyezte a légi kémiai szúnyogirtást az NNK

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben