Mi Hazánk blokád a Coca-Cola dunaharaszti telephelyén.

By on 2019.08.12. 0 711 Views

Folytatják az akciót, bármi is legyen az ára…

„Ma reggel a Mi Hazánk Mozgalom néhány tagja több személyautóval elállta a Coca-Cola Magyarország dunaharaszti telephelyének bejáratát, ezzel akadályozva a munkatársak és a szállítmányozó kamionok ki- és bejutását” – közölte a Coca-Cola.  A biztonsági szolgálat értesítette a rendőrséget, több járőr kivonult és megkezdte az intézkedést – tették hozzá.

A mozgalom vezetője, Torockzai László múlt héten már tartott egy sajtótájékoztatót a Coca-Cola azonos nemű párokat szerepeltető plakátjai ellen tiltakozva, akkor performanszként a cég termékét locsolta az aszfaltra. Már akkor megmondták, hogy rendszeres akciókkal készülnek a vállalat homoszexualitást népszerűsítő kampánya miatt.

A párt részéről Toroczkai László kezdte meg elnökként a demonstrációkat, most pedig Novák Előd alelnök, Fülöp Erik országgyűlési képviselő és Árgyelán János pártigazgató is a helyszínen tartózkodik. Az eseményeket élőben közvetítették a Mi Hazánk Facebook-oldalán, de a felvételek egy ideje elérhetetlenek a kék-fehér közösségi oldalon.