21 C
Budapest
2020. augusztus 9., vasárnap
Elemi.hu
Hírek Kiemelt

Mi Hazánk: A DK túllicitálja a krumplit és a száraztésztát, ingyen adná a vizet és az áramot

Egészen elképesztő Gyurcsány Ferenc pártjának, a Demokratikus Koalíciónak az ötlete, hogy mindenféle közösségi érdem nélkül, állampolgári jogon járjon, vagyis ingyenes legyen a megélhetéshez szükséges áram, a víz és a gáz – írta közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke.

“Személy szerint nagyon szívesen körbevezetem Arató Gergelyt Lyukóvölgyben vagy az ország bármelyik másik no-go zónájában, ahol tapasztalni fogja, hogy ott már most megvalósulni látszik javaslata, hiszen a víz sok esetben a közkútról van, az áram – amivel sokszor fűtenek is -, pedig szabálytalanul van bevezetve a házakba”

– írta Pakusza.

A képviselő szerint szakmaiatlan is a DK javaslata, hiszen jelenleg is mindenki annyit fizet, amennyit fogyaszt.

“Nagyon veszélyesnek tartjuk társadalmi szempontból az ilyen hangulatkeltést, hiszen semmi nincs ingyen, mindennek a munka az alapja”

– fogalmazott Pakusza.

Elmondta, hogy a Mi Hazánk Mozgalom nem a segélyekben, az ingyenes szociális juttatásokban hisz, hanem sokkal inkább abban, hogy az elvégzett munka legyen egy érdemelvű társadalom alapja. Ezért olyan gazdaságpolitikai rendszert kell szerintük kiépíteni, amely a becsületesen elvégzett munkáért becsületes fizetést ad.

Kapcsolódó híreink

Fiatal lányoktól raboltak Kecskeméten a román bűnözők

Szabó Norbert

Kétméteres Lenin-szobrot avatnak Németországban

Szabó Norbert

Novák Előd: Nyissák meg a Margit-szigetet!

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben