Élve égették el a 6 éves kislányt megerőszakoló pedofilt (KÉPEK)

A mexikói lakosság saját kezébe vette az igazságszolgáltatást egy pedofil férfi ügyében, akit a tettéért élve elégettek – írja a Daily Mail.

A helyi média szerint az erőszaktevő, Alfredo Roblero egy közeli kis faluba tartott, amikor tankolás közben a helyiek elfogták és elhurcolták. Az elkövető a vád szerint megerőszakolt, majd meggyilkolt egy helyi, Jarid nevű kislányt. A gyermek eltűnését a múlt csütörtökön jelentették, holttestére az út mellett találtak rá.

A felkavaró felvételen az látszik, ahogyan Roblerót egy oszlophoz kötözik, majd élve felgyújtják. Mindeközben férfiak egy csoportja körbeállja a gyilkost és videózza a történéseket. A tettest a kikötözése előtt először megverték, majd a földön rugdosták, később pedig leöntötték benzinnel. A lángok martalékává vált férfi sikolyai percekig hallatszottak a „büntetés” végrehajtása közben, amelyre az összeverődött tömeg gúnyos füttyögéssel reagált.

A helyi hatóságok közleményben kijelentették, a lakosság nem törvénykezhet önállóan, ezért az eset kapcsán eljárást indítanak, valamint a gyanúsított halálával kapcsolatos nyomozást is megkezdték.

KÉPEKET IDE KATTINTVA TEKINTHETI MEG.

(Blikk)