6.1 C
Budapest
2020. február 27., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Hírek

Mentősöket akart késelni egy “beteg” Rakamazon

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 51 éves györgytarlói lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. október 3-án reggel a rakamazi vasútállomás előtti közterületen fenyegetéssel akadályozta meg feladatuk ellátásában a mentőszolgálat munkatársait.

A gyanúsított az ellátására kiérkezett mentősök felé egy nyitott pengéjű zsebkéssel hadonászott, miközben azt kiabálta, hogy leszúrja őket.

A férfit rendőrök segítségével vitték kórházba, majd ellátását követően a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

(Szon nyomán)

Kapcsolódó híreink

Fideszes politikusbűnözés gyanúja miatt tett feljelentéseket a Mi Hazánk

Szabó Norbert

Metánszivárgások millióit találták a felolvadó permafroszt repedéseiben

Irányi Dániel

Kárpátalján a helyzet változatlan?

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben