17.7 C
Budapest
2020. augusztus 5., szerda
Elemi.hu
Belföld Hírek Kiemelt

Melyik szülő szeretné, ha gyermekét kitennék a genderlobbinak?

A Nickelodeon mesecsatorna az elmúlt napokban Twitter-oldalán is reklámozta a deviáns hónapot. Édesanyaként elfogadhatatlannak tartom azt, hogy egy mesecsatorna a közösségi oldalán propagálja a genderizmust, azt pedig végképp felháborítónak, hogy a szülők beleegyezése nélkül oktathassák a gyermekeket szexuális devianciára ma Magyarországon.

Ugyanakkor azt is látjuk, hogy Európában egyre nagyobb az ellenállás a genderlobbival szemben. A napokban Lengyelország jelenlegi elnöke nyíltan felszólalt az LMBTQ propaganda ellen és annak betiltását is felvetette. Ezenkívül a román szenátus egyenesen megtiltotta a genderelmélet oktatását a romániai iskolákban.
A Mi Hazánk Mozgalom követeli a kormánytól, hogy azonnal lépjen fel az LMBTQ ideológia oktatása és a homoszexuálitás reklámozása ellen! Legyen a cél egy devianciamentes nemzedék felnevelése.
Dr. Fiszter Zsuzsanna, választókerületi elnök, Mi Hazánk Mozgalom

Kapcsolódó híreink

Putyin transzformereknek nevezte az LMBTQ tagjait.

bojtilaszlo

Izrael megszakítja a kapcsolatot az ENSZ emberi jogi főbiztosával

Kiss Albert

Transznemű nőként folytatja életét az élő Ken baba

bojtilaszlo

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben