3.4 C
Budapest
2020. február 27., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Hírek

Megverte és kirabolta az idős embert a Blaha aluljáróban

A ruháját is elvett…

A rendőrségre 2019. október 4-én 2 óra 38 perckor bejelentés érkezett, hogy a Blaha Lujza téri aluljáróban egy férfi ököllel arcon ütött, lefejelt és megrúgott egy idős embert, majd elvette a ruháját és a pénztárcáját. A józsefvárosi rendőrök két perc alatt a helyszínre értek, és elfogták a 47 éves budapesti K. Vilmost, valamint a sértetthez mentőt hívtak. A rendőrök a férfinál megtalálták a sértett ruháját, illetve pénztárcáját a benne lévő pénzzel és iratokkal együtt. A mentőszolgálat munkatársai az idős férfit kórházba szállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói K. Vilmost rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.(police.hu)

Az elkövető nemzetiségét nem nevezi meg a rendőrség.

Kapcsolódó híreink

Egyre több külföldi állampolgár kap támogatást Németországban

Kiss Albert

Borkai fia után is nyomoz a rendőrség

Kemény János

Toroczkai: “Ez nem a mi háborúnk, ez nem a magyarok ügye” – VIDEÓ

janositamas

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben