26.9 C
Budapest
2020. augusztus 4., kedd
Elemi.hu
Kiemelt

Megkezdődött a bírósági eljárás Netanjahu ellen

Megkezdődött a bírósági eljárás Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök ellen korrupció, csalás és hivatali visszaélés vádjával vasárnap Jeruzsálemben.

Izrael történelmében először fordul elő, hogy hivatalban lévő miniszterelnök ellen kezdődött büntetőeljárás. Az izraeli televíziók élő adásban közvetítették, amint Netanjahu bevonult a jeruzsálemi körzeti bíróság üléstermébe.

Netanjahu a bíróság épületében, a terembe való belépése előtt tartott beszédében – a mögötte felsorakozott Likud párti miniszterek előtt állva – azzal vádolta meg a rendőrséget és az ügyészséget, hogy személye, a Likud párt, valamint a jobboldali kormányzás megbuktatására törekednek, ezért mondvacsinált ürügyekkel vádakat koholtak ellene.

(MTI – inforstart.hu)

Kapcsolódó híreink

Putyin nem zárta ki katonaorvosok bevetését

Dunai Tibor

Hét év fegyházra és százmilliós pénzbüntetésre ítélték Vizoviczki Lászlót

Dunai Tibor

“Ha nem dolgoznának a postások, akkor milyen káosz uralkodna el?”

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben