28.5 C
Budapest
2020. július 2., csütörtök
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Megkéselte ismerősét, elfogták a bátonyterenyei férfit

Őrizetbe vettek egy férfit Bátonyterenyén, aki a város belterületén késsel többször megszúrta nőismerősét – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

Nágel Tamás elmondta: a főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt folytat büntetőeljárást a 38 éves O. Ferenc ellen.

A férfi csütörtökön megfenyegette, majd késsel többször megszúrta ismerősét, azután segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről. A nő az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendőrök a bejelentést követően 15 percen belül elfogták a férfit, akit bűnügyi őrizetbe vettek, és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatására – közölte a sajtóreferens.

(MTI)

Kapcsolódó híreink

Újabb videó Toroczkai Lászlótól, kik a koronavírus haszonélvezői?

Kemény János

Erdélyt nem lehet odaadni a magyaroknak, hiszen az most is magyar föld – bocsánatkérést vár a Mi Hazánk a román államfőtől

Kiss Albert

A migránsok már a román határ felől is próbálkoznak bejutni hazánkba

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben