22.7 C
Budapest
2020. augusztus 10., hétfő
Elemi.hu
Belföld Kiemelt

Meghátrált a kormányhivatal a pertől, mégis biztosítja a családi pótlékot a leszbikus anyukának

Mégis jár a családi pótlék azonos nemű bejegyzett élettársa gyermeke után annak az anyának, akitől korábban ezt Budapest Főváros Kormányhivatala jogellenesen megtagadta. A per elkerülése érdekében a Kormányhivatal saját hatáskörben módosította korábbi határozatát – örvendezik a Háttér Társaság.

Érdekes állapotok uralkodnak Magyarországon, s erről – meglepő módon – éppen a kormánymédia készített egy nagyon jó összefoglalót. Ebből kiderül, hogy hiába nem teszi lehetővé a törvény az örökbefogadást és a mesterséges megtermékenyítést az azonos nemű párok számára, mégis több száz együtt élő homoszexuális nevel közösen gyermeket hazánkban.

Mindezt nyíltan tehetik, ráadásul még reklámozhatják is magukat mindenféle oldalakon, ahogyan a Háttér Társaság is szabadon hirdetheti: ha két homoszexuálisnak problémája akad az örökbefogadás során, forduljon hozzájuk bizalommal, mert ők majd megtanítják nekik, hogyan kell kijátszani a törvényeket.

Tíz év állítólagos “keresztény-nemzeti” kétharmad alatt a kormány tehát nem csak az uniós tagságunk mérlegre tétele kapcsán bizonyult túl gyávának, de még arra is képtelen volt, hogy egy átfogó tanulmányt készítsen, amiben jól felépített érvrendszerrel támasztja alá, miért nem lenne szabad ezeknek gyereket nevelniük. Sőt, még a külföldről pénzelt homoszexuális lobbi tevékenysége felett is nagyvonalúan szemet hunynak “szabadságharcos” politikusaink. Ennek meg is lett az eredménye:

Egy decemberben készített felmérésük szerint a magyarok többsége (56%) családnak tartja, ha egy bejegyzett élettársi kapcsolatban élő azonos nemű pár nevel gyereket.

Miután megtagadták tőlük a családi pótlékot, Mónika azonnal rohant a Háttér Társaság Jogsegélyszolgálatához, akik örömmel vitték volna perre a dolgot, a Kormányhivatal azonban megijedt és meghátrált:

saját hatáskörben módosította korábbi határozatát, biztosítva a két gyermek után járó családi pótlékot a leszbikusoknak.

Kapcsolódó cikkükben pedig büszkén emelik ki, hogy a cenzúrában is élen járnak, hiszen “megbízható bejelentő státuszt” kaptak a közösségi oldalaktól, így a 0-24-ben folytatott komment-jelentgetésük a jövőben még effektívebben zajlik majd, noha Magyarországon már így is 95%-os hatékonysággal működnek.

Elemi.hu

(Képünk illusztráció)

Kapcsolódó híreink

Atomjaira hullik szét a Jobbik, Mirkóczki is kilépett

Dunai Tibor

Brutális ütemben halnak ki fajok a világban

Irányi Dániel

Koltay Gábor: Ami Trianon után a magyarsággal történt, az kimeríti a genocídium fogalmát

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben