25.8 C
Budapest
2020. július 15., szerda
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Meg akart erőszakolni egy nőt, keresik a rendőrök

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérletének gyanúja miatt folytat eljárást Rácz László bagi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a „férfi” 2020. május 29-én, 14 óra körül sétált ismerősével Bag felől az aszódi vasútállomás irányába, amikor a sértettet minden előzmény nélkül a földre lökte, megpróbálta lerángatni róla a nadrágját, majd közösülni vele. A sértett végig ellenállt, ezért az elkövető kétszer arcon ütötte, fenyegette, majd a veszekedés és dulakodás közben a nő szeme láttára önkielégítést végzett.

A Gödöllői  Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Rácz Lászlót felismeri és a jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Gödöllői Rendőrkapitányságon (Gödöllő, Petőfi Sándor utca 6-10). Névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kapcsolódó híreink

Meghaladta a 3 milliót a fertőzöttek száma világszerte, a WHO szerint koránt sincs még vége a járványnak

Dunai Tibor

Idősektől csalta ki a nyugdíjukat

Kiss Albert

Itt vannak a dunaújvárosi fegyveres “betámadás” gyanúsítottjai

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben