20.6 C
Budapest
2020. július 4., szombat
Elemi.hu
Belföld Hírek

Már benőtt a lánc a kikötözött, vonyító kutya nyakába

A kiérkező rendőrök egy lesoványodott, sáros, koszos, ázott és láthatóan rossz állapotban lévő németjuhászt találtak Veszprémben még pénteken, írja a police.hu.

A rendőrök azért vonultak ki Veszprémben, a Csatárhegy városrészbe, mert bejelentést kaptak, hogy egy fához láncolt kutya napok óta vonyít és többször összeesett.

A járőrök egy lesoványodott, sáros, koszos, ázott és láthatóan rossz állapotban lévő németjuhász kutyát találtak. Az állat nyakában egy körülbelül másfél méter hosszúságú lánc lógott, ami már benőtt a nyakába.

A rendőrök egy veszprémi állatsegítő alapítvány munkatársainak adták át a kutyát, akik gondoskodtak az ellátásáról.

A nyomozók azonosították az eb tulajdonosát, egy 33 éves férfit, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene állatkínzás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folyik eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

(Police.hu)

Kapcsolódó híreink

Az USA megkezdte a migránsok visszatoloncolását Mexikóba

Kiss Albert

„Részvét a fa***m, náci ivadékos kutyáknak” – a Deák téren meggyilkolt fiúk emlékét gyalázza egy roma vezető

szilardkrebsik

Házszámot tévesztett a Momentum

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben