20.6 C
Budapest
2020. július 4., szombat
Elemi.hu
Belföld Bűnügy

“Már az egész környék szemétben áll” – folytatódik az esztergomi sztori

Több alkalommal tudósítottunk Esztergom-Kertvárosból, ahol az illegális lakásfoglalók, kik illegális autóbontót és szemétlerakót üzemeltettek, és ahol az áramlopásuk miatt leégett az önkormányzati tulajdonú sorház. Az önkormányzat 4 órán belül beköltöztette az illegális lakásfoglalókat egy lakótelepre, aminek a helyiek nem túlságosan örülnek, volt alkalmunk már ott is járni. 

Aki egészében szeretné áttekinteni a történetet, kronológiai sorrendben az alábbi cikkeket ajánljuk:

 

1. Figyelmeztették őket, tűzeset lesz az áramlopás vége – meg is történt

2.“Ezek azt teszik meg, amit megengednek nekik” – helyszíni riportunk az esztergomi áramlopás helyszínéről

3. A kisebbségi önkormányzat emberei nem szeretnék, ha tovább cikkezne erről az Elemi

4. “- Mit szóltok az új lakókhoz? – Nem lesznek a kedvenceink…”

A legújabb fejlemény pedig az, a leégett sorházak környékén lévő szemetet a kisebbségi önkormányzati emberei igyekeztek eltakarítani, vagy legalábbis arra ösztökélve a még ott lakókat, ám információnk szerint ebből csak annyi történt, hogy nagyjából egy helyre söpörték, viszont az elmúlt napok szeles időjárása miatt gyakorlatilag az egész utca szemétben áll.

Itt tartunk most, meg fogjuk keresni a kisebbségi önkormányzat képviselőit, mi okozta a nehézséget, a helyi lakosok egyébként az alábbi humoros molinóval üzentek az illegális lakásfoglalóknak:

 

Kapcsolódó híreink

Vascsővel és sprayvel sportolókra vadászott egy férfi

Kiss Albert

Meggyilkolta saját a 90 éves nagymamáját, mert… (Képekkel)

Kiss Albert

Máris megrongálták a Mi Hazánk keresztjét

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben