Macsétákkal támadták meg a falusi diszkót

By on 2019.11.11. 0 781 Views

Macsétákkal felfegyverkezett afgán és szír bevándorlók támadtak meg egy diszkót egy kis német faluban, miután a csoportot nem engedte be a hely kidobója.

A támadás egy 10.000 fős kis kelet-német faluban történt, Trebbinben, szombat este 22 óra magasságában. Miután két bevándorló férfit nem akartak beengedni a diszkóba, azok egy tíz fős csoporttal tértek vissza, macsétákkal felfegyverkezve. Megtámadták a kidobót és megpróbálták betörni a diszkó ajtaját, számol be a Bild.

A kidobó elmondása alapján a támadók a nyakát célozták meg a macsétával. Szerencsére sikerült kikerülnie az ütést, mielőtt bemenekült a diszkóba. A támadók azután megpróbálták betörni az ajtót, amit csak a három jelen lévő kidobó tudod megtartani belülről.

Miközben a támadók megpróbálták betörni az ajtót, egy üvegszilánk repült egy 25 éves vendég szemébe, akit a sérülése miatt a kórházba kellett szállítani.

A diszkó tulajdonosa, Frank Seifert elmondta, hogy a két férfit „két héttel ezelőtt tiltottuk ki, mert átmásztak a kerítésen. Nincs semmi bajunk a menekültekkel, de aki így viselkedik, azt nem engedjük be.”