23.7 C
Budapest
2020. július 8., szerda
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Loptak, keresi őket a rendőrség

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.

A Győri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint, a képeken látható két ismeretlen férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2020. június 17-én 16 óra 53 perckor, Győrben, egy bevásárlóközpont üzletéből elloptak három pár cipőt.

Az elkövetőkről a cipőbolt biztonsági kamerái felvételt készítettek.

Rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Kapcsolódó híreink

Floridai seriff: a magánházakba betörő fosztogatókat le szabad lőni

Szabó Norbert

Ennek az idős asszonynak is vascsővel köszönték meg a folyamatos segítségnyújtást

Szabó Norbert

Rengeteg román vendégmunkás tart haza Olaszországból Magyarországon át

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben