24.3 C
Budapest
2020. július 11., szombat
Elemi.hu
Sport

Harvey Elliott nem akárhogy „intett be” a Realnak

Noha Harvey Elliott csupán 17 éves, az angol szélsőt Európa valamennyi nagy csapata megpróbálta szerződtetni. Sokáig úgy tűnt, a Real Madrid lesz a befutó, ám 2019 nyarán a fiatal játékos mégis inkább a Liverpoolhoz igazolt a Fulhamtől. Ezt nem mindennapi módon adta a madridiak tudtára.

A Liverpool ügyeiben rendszeresen jól tájékozódott James Pearce a The Athleticnek árulta el most, hogy is zajlott a döntés 2019-ben, mikor Elliott elhagyta a Fulhamet.

Nos, mint kiderült, a pletykák igazak volt, valóban a Real Madrid állt egy ideig a legközelebb a fiatal tehetség szerződtetéséhez, sőt, a szélsőt meg is hívták Madridba, ahol a vörös szőnyeget kigördítve elé megpróbáltak mindent bedobni, hogy meggyőzzék, a spanyol fővárosban a helye.

A túra csúcspontja állítólag az lett volna, hogy amikor az öltözőben Sergio Ramos helyéhez érnek, megkérdezik, szeretne-e személyesen találkozni a spanyol védővel.

A terv szerint Elliott ettől elájul, természetesen igent mond, jön Ramos, csinálnak egy-két képet, beszélgetnek néhány mondatot, majd a fiatal angol széles mosollyal aláírja a szerződését a Királyi Gárdával.

A terv addig működött is, amíg elértek Ramos helyéhez, a probléma ezután jött.

Mikor ugyanis megkérdezték Elliottot, szeretne-e találkozni a madridi ikonnal, ő így felelt:

Köszönöm, de kihagyom. Nem kedvelem túlságosan Ramost azután, amit Mohamed Szalahhal csinált…

– utalt ezzel a 2018-as Bajnokok Ligája-döntőre, amikor egyesek szerint Sergio Ramos szándékosan okozott sérülést az egyiptominak.

(nemzetisport.hu nyomán – Fotó: AFP)

Kapcsolódó híreink

FIFA: A lejáró szerződéseket hosszabbítsák meg, az átigazolási időszak eltolódhat

Szabó Norbert

Hosszú Katinka lett Európa legjobb női sportolója!

Dunai Tibor

BL: Különleges pillanatokat éltünk át – Gulácsi Péter

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben