-4 C
Budapest
2020. április 3., péntek
Elemi.hu
Hírek Külföld

Líbia felszólította Törökországot, hogy szállítsák el a terroristáinak holtesteit

A Líbiai Nemzeti Hadsereg szóvivője, Ahmed Al-Mismari tábornok felszólította Törökországot, hogy szállítsa el az általa támogatott terroristák holttesteit Líbiából.

A szóvivő kijelentette, hogy hajlandóak egy járművet is biztosítani ahhoz, hogy a törökök összeszedjék a harctéren elesett dzsihadisták holttesteit.

A török kormány által támogatott terrorista egységek ugyanis megpróbálták áttörni a líbiai hadsereg vonalait, azonban a támadás sikertelennek bizonyult és az iszlamista szélsőségesek egy török gyártmányú ACV-15 páncélozott harci járművet is elveszítettek.

A líbiai hadsereg már felajánlotta az ellenségnek, hogy átadják az elesett terroristák holttesteit és egy török járművet, de eddig még nem érkezett válasz ezzel kapcsolatban.

A líbiai katonai szóvivő megerősítette, hogy a török járművekkel támadó iszlamista szélsőségesek szíriai állampolgárok voltak, akiket Törökország szállított Líbiába, hogy harcoljanak a Haftar tábornok által vezetett Líbiai Nemzeti Hadsereg ellen.

Forrás: Orientalista.hu-Al-Isfahani (Al-Masdar News)

Kapcsolódó híreink

Borsodban egy 85 éves nénit öltek meg és raboltak ki

bojtilaszlo

Online fenyegette meg volt áldozatát a pedofil menekült

Szabó Norbert

Nem elégedett a Ferrari

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben