16.1 C
Budapest
2020. április 4., szombat
Elemi.hu
Bűnügy

Letartóztattak egy nőt, aki nyakon szúrta élettársát

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetése miatt folyamatban lévő ügyben elrendelte a letartóztatását annak a nőnek, aki Tatabányán egy munkásszállón 2020. március 21. napján a kora esti órákban előzetes szóváltást követően egy késsel nyaktájékon szúrta az élettársát.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. március 21. napján 18:30 óra körüli időpontban egy tatabányai munkásszállón lévő szobájukban a nő italozás közben, előzetes szóváltást követően egy 24 cm pengehosszúságú késsel nyaktájékon szúrta élettársát, melynek következtében a férfi eszméletlen állapotba került. A sértett állapota életveszélyes.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványával egyezően a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását egy hónap időtartamra elrendelte, tekintettel arra, hogy vele szemben fennáll annak a veszélye, hogy szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást veszélyeztetné, így különösen a kihallgatandó sértettet jogellenesen befolyásolná, valamint újabb, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el.

Kapcsolódó híreink

Körözés: valaki bevette, hogy ezek turisták, meg is lopták

Kiss Albert

47 év után azonosították egy megerőszakolt nő gyilkosát – aki már 27 éve meghalt

Kiss Albert

Nemzetközi droghálózatot számoltak fel

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben