27.4 C
Budapest
2020. augusztus 11., kedd
Elemi.hu
Belföld Bűnügy

Letartóztatásban az újszülött csecsemője megölésével gyanúsított nő

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a 27 éves nőnek, aki gyermeke megölésével gyanúsítható.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított eltitkolta terhességét és 2020. március 24. és 26. napja között – közelebbről meg nem határozható időpontban -egy tiszakécskei ház udvari mosdójában fiúgyermeket szült. A szülést követően a gyermeke légútjait elzárta, aminek következtében a csecsemő elhunyt. Ezután a sértett holttestét egy lakatlan telken rejtette el.

A járásbíróság az akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető bűncselekmény elkövetésével gyanúsított nő letartóztatását a jelenlétének biztosítása érdekében rendelte el, mivel  fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye.

A bíróság döntését az ügyész tudomásul vette, míg ellene a gyanúsított és védője is fellebbezést jelentett be, amelyről a Kecskeméti Törvényszék dönt.

 

Kecskemét, 2020. április 1.

A Kecskeméti Törvényszék Sajtóosztálya

Kapcsolódó híreink

Saját kutyáját mérgezte meg egy férfi

Irányi Dániel

Vádat emeltek a szülők ellen, mert nem járatták iskolába gyereküket

Kiss Albert

A Jobbik Vácon már támogatja a kilakoltatásokat

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben