23.7 C
Budapest
2020. július 8., szerda
Elemi.hu
Hírek Kultúra

Leszbikusként jelenítené meg Jézust egy filmben Michael Jackson lánya

Leszbikus nőként ábrázolná Jézust egy “Habit” nevű film, Michael Jackson lánya Paris Jackson főszereplésével. -írja a Christian Headlines.

Jackson biszexuális és ő fogja játszani Jézus alakját. Felháborító módon a történetben a leszbikus nőként ábrázolt Jézus kapcsolatba kerülne egy másik nővel.

A “Habit” pontos cselekménye zavaros és találgatások tárgya, a filmnek még kitűzött bemutatási dátuma sincsen, azonban már petíciót indítottak a film ellen.

Az “Állítsuk meg Hollywood Jézus ellenes támadásait” névre hallgató petíciót már most több mint 100 ezer ember írta alá és rengeteg adományt is összegyűjtöttek az ügyintézés költségeire.

A petíciót a “Movieguide” nevű nonprofit szervezet kezdeményezte, amelynek célja a keresztény értékrend képviselete a szórakoztatóiparban.

Segíts bebizonyítani, hogy ez a film elfogadhatatlan a hívőknek ország és világszerte!

-írják a felszólításban.

Egy másik, film leállítását követelő petíciót is indítottak, amelynek a kezdeményezője a “One Million Moms” nevű szervezet.  Felhívásukban azt állítják, hogy keresztények millióinak a hitét sérti a film és már több mint 40 ezer aláírást gyűjtöttek össze.

A gyártó lépéseinek következtében nem nézem többet a filmjeiket, sem most, sem a jövőben. Követelem, hogy azonnal mondják le a “Habit” filmet. – olvasható a petícióban, amelyet a filmet gyártó “Elevation Films” nevű cégnek címeztek.

Forrás: hitrádió

Kapcsolódó híreink

A száz éve zajlott országrablás akkor teljesül be végleg, amikor lemondunk a revízióról!

szilardkrebsik

Több ezer kitoloncolt migráns él Németországban

bojtilaszlo

Orbán egy magyargyűlölő szlovák politikussal szurkolt a válogatott meccsen

bojtilaszlo

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben