28.5 C
Budapest
2020. július 2., csütörtök
Elemi.hu
Hírek Kiemelt

Leszámolást ígér az önjelölt roma vezető, másikuk gárdát akar és vasvillát fogna

Úgy tűnik, továbbra sem csillapodnak az indulatok a Deák téri megemlékezés miatt egy jól körülhatárolható szubkultúrában, ezúttal Wolf Béla, a Hun-Roma* Bűnmegelőzési szervezető vezetője szólalt meg egy általa feltöltött videóban.

Wolf arról beszél,

jobb lett volna, ha meg sem születtek, minthogy azzal találkozzatok, ami hasonló az Isten haragjához. Ezt én, Wolf Béla, ki merem jelenteni.

Majd rögvest rá is tér, miképpen próbálnak revánsot venni vélt sérelmeiért.

– És a Jó Isten ki fogja választani a helyszínt, ez a jövő héten most már meglesz, én mondom nektek, drága szép testvéreim

– foglalta össze az önjelölt roma vezető.  Továbbá hangsúlyozza, hogy nem adnak semmiféle esélyt. A “neonáciknak” azt üzeni:

meglátjuk, hogy majd kinek a véréből isztok, egyértelmű, hogy ezt majd meg kell mutatni, mert tudjuk nagyon jól, hogy mire vagyunk képesek.”

De figyelmesek lettünk egy másik videóra is, ahol két roma férfi a saját gárdájuk létrehozásáról értekezik, egyikük kijelenti, ő vasvillával menne:

*: A hun megnevezés megindoklására sajnos nem találtunk egyebet, mint egy korábbi, “tudományos” igényességgel megfogalmazott Facebook-kommentet:

Kapcsolódó híreink

Féltékenységből szíven szúrta a lakótársát

Kiss Albert

A koronavírusra hivatkozva újult erővel támadják a hagyományos családmodellt

Irányi Dániel

A naponta könyvet olvasó gyerekek okosabbak

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben