18.8 C
Budapest
2020. június 7., vasárnap
Elemi.hu
Hírek Külföld

Lelőtték azt a négy indiai férfit, akik megerőszakoltak és megöltek egy nőt

Az indiai rendőrség lelőtt négy embert, akiket a haidarábádi állatorvosnő megerőszakolásával gyanúsítottak, írja a BBC. 

Múlt hét szombaton ismerte be négy férfi, hogy november 27-én csoportosan megerőszakoltak, majd élve felgyújtottak egy nőt az indiai Haidarábádban. A 27 éves állatorvos nem teljesen volt eszméleténél, amikor az erőszak után egy teherautóval egy híd alá vitték, dízellel és benzinnel lelocsolták, majd felgyújtották.

A gyanúsítottakat eddig a rendőrség őrizetben tartotta, péntek kora reggel vitték őket vissza a bűncselekmény helyszínére, hogy rekonstruálni tudják az esetet. A helyi rendőrség szerint azonban ekkor a férfiak megpróbálták ellopni a rendőrök fegyvereit, hogy elszökhessenek. Ekkor lőtték le őket a rendőrök.

A fiatal nő maradványait múlt hét csütörtökön találták meg, és óriási helyi tiltakozásokhoz vezetett, hogy a helyiek szerint a rendőrség sokáig tétlenkedett az üggyel kapcsolatban. Miután a gyanúsítottakat lelőtték, több ezer ember ment az utcára, hogy a rendőrséget ünnepelje. Az áldozat édesanyja a BBC-nek azt nyilatkozta:

Nem tudom szavakban elmondani. Boldogságot éreztem, de mindeközben bánatot is amiatt, hogy a lányom soha többé nem jön haza. A lányom lelke végre békében van, egy lánynak sem szabadna megtapasztalnia azt, ami a vele történt.

Az anya azt is elmondta, hogy szerinte szigorítani kellene a szexuális zaklatásról és nemi erőszakról szóló törvényt.

(Index.hu)

Kapcsolódó híreink

Tizenhárom éves fiú a koronavírus legfiatalabb brit áldozata

Szabó Norbert

A román prefektus ígéretei

Kemény János

Ágyipoloska-invázió a Honvédkórházban.

bojtilaszlo

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben