21 C
Budapest
2020. augusztus 9., vasárnap
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Légpuskával lőtt a kutyára Nagyszénáson egy férfi, mert az megugatta

Állatkínzás miatt emelt vádat a minap az Orosházi Járási Ügyészség egy 65 éves nagyszénási férfi ellen, aki légfegyverrel lőtt meg egy kutyát. A vádhatóság beéri felfüggesztett börtönbüntetéssel, a légfegyver elkobzásával, valamint  indítványozták, hogy a férfi fizesse ki a 150 ezer forintnyi bűnügyi költséget.

A férfi tavaly szeptemberben, az esti órákban hazafelé tartott kerékpárját tolva Nagyszénáson, a Bem József utcában, ekkor az egyik háznál, a kerítésnek ugorva megugatta őt egy amerikai stafford fajtájú kutya. A férfi magához vette a légfegyverét, visszament a házhoz, és meglőtte a drótkerítésen belül tőle fél méterre ugató állatot. A lövedék az eb fejét találta el, majd a férfi leadott még egy lövést, de az nem találta el a menekülő állatot. A lövedék a kutya bal oldali szemgolyója mellé hatolt be, emiatt az eb erre a szemére megvakult, így a bántalmazás maradandó egészségkárosodást és szükségtelen fájdalmat okozott.

(Beol nyomán – Fotó illusztráció: Shutterstock)

Kapcsolódó híreink

Sorra valósítják meg a Mi Hazánk javaslatait

Joó György

Nem engedik ki a börtönből a skálás gyilkost

Szabó Norbert

Varázsdohányt árult a Bosnyák téren a zseni

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben