7 C
Budapest
2020. március 31., kedd
Elemi.hu
Hírek Külföld

Lefoglaltak egy iszlámellenes karácsonyfát

Líbia észak-keleti részén, Butnan tartomány székhelyén Tobruk város rendőrsége titkos bevetésen vett részt, aminek keretében lefoglaltak egy műfenyőt. Az akcióban részt vevő rendőrök büszkén pózoltak a megtépázott karácsonyfával – adta hírül a Copts Today.

Az egyiptomi keresztény hírportál szerint a tobruki rendőrség által végrehajtott akcióról az egyik rendőrtiszt Facebook-oldalán értesült a közvélemény.

„A város büszke rendőrei a különleges bevetésen lefoglaltak egy karácsonyfát. Ez fa a keresztény ünnep egyik jelképe, ami sérti a mi igazhitű vallásunkat, ahogy az is, aki hasonló módon cselekedik mint a keresztények vagy épp felköszönti a hitetleneket az ünnepeiken. Ezért megkérjük a kereskedőket, hogy térjenek vissza Allah tanításához és ne áruljanak hasonló, hitetlen tárgyakat! Allah óvja a hazánkat és az összes muszlim országot!” – írta a tobruki rendőrtiszt.

(vasarnap.hu)

Kapcsolódó híreink

Tovább gyengül a forint

bojtilaszlo

Először molesztálta, majd kést rántott

Kiss Albert

Trump országos szükségállapotot hirdetett az Egyesült Államokban

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben