19.5 C
Budapest
2020. június 2., kedd
Elemi.hu
Belföld Hírek

Látta valahol? November vége óta nem tudni, hol van ez a 17 éves zuglói lány – fotó

November vége óta nem tudni semmit a 17 éves Karolináról.

Police.hu számolt be arról, hogy a 17 éves Holovics Karolina eltűnése miatt még 2019. november 30-án tettek bejelentést, miután a fiatal a XV. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott. Azóta semmit sem tudni róla, nem adott magáról életjelet. Karolina körülbelül 158 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hátközépig érő hajú, barna szemű. Eltűnésekor barack színű kabátot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(Police.hu)

Kapcsolódó híreink

Megszülte babáját a transznemű férfi, akinek a spermadonorja egy nő volt

Szabó Norbert

MÁV-nál és a BKV-nál is sztrájk lesz

Kiss Albert

Egy madár miatt zuhanhatott le a kanadai harci repülőgép (+galéria)

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben