22.9 C
Budapest
2020. július 6., hétfő
Elemi.hu
Bűnügy

Lakásotthonban nevelkedő lányokat kényszerített prostitúcióra

A főügyészség csütörtökön azt közölte az MTI-vel, a gyanú szerint a három férfi közül az egyik két év alatt két, lakásotthonban nevelkedő lánnyal is színlelt szerelmi kapcsolatot alakított ki.

Amikor a lányok – akik közül az egyik még nem volt 18 éves – kötődni kezdtek hozzá, kényszerrel vagy kábító hatású anyagot beadva nekik arra kényszerítette őket, hogy az egyik Pest megyei főút mellett prostitúciós tevékenységet végezzenek. Egyiküket Olaszországba is kiközvetítette ilyen jellegű munkára.

A lányok a bevételüket nem tarthatták meg, azt az elkövető mindig elvette tőlük. A másik két férfi részt vett a sértettek bántalmazásában, kényszerítésében, felügyeletében és a bevételük elvételében.

Elemi.hu

Kapcsolódó híreink

Törött sörösüveggel fenyegettek meg egy gyereket Ongán

Kiss Albert

Nem volt kedve a büntetését letölteni a 16 éves salgótarjáni fiúnak, inkább elment lopni

Szabó Norbert

Törvénytelen kölcsönök, áfacsalás: luxusban élt az ügyvéd

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben