18.8 C
Budapest
2020. május 29., péntek
Elemi.hu
Bűnügy

Kutyáját védte a villamoson agyonszúrt budapesti férfi

Kutyáját akarta megvédeni a 28-as villamoson utazó 25 éves fiatal férfi, akit egy háromfős társaság felszállás után zaklatni kezdett, míg végül egyikük kést rántott, és egyszerűen meggyilkolta áldozatát.

Újabb részletek derültek ki a 28-as villamoson, az Orczy téren halálra szúrt férfi meggyilkolásáról. A Gábor keresztnevű, 25 éves férfi egy barátjával és kutyájával utazott a villamoson, amikor egy háromfős társaság szállt fel.

Az egész egy perc alatt játszódott le, két megálló közt. Ahogy az a három ember felszállt, kiszúrták maguknak Gábort, elkezdték bökdösni a kutyát, piszkálni az orrát – idézte fel a Blikknek a gyilkosság körülményeit az áldozat barátja. – Gábor kérte őket, hogy hagyják békén a kutyát, erre az egyik fickó meglökte, majd leköpte. Amikor a védelmére keltem, engem is megütöttek, majd az egyikük kést rántott és Gáborba szúrta. Próbáltam segíteni,

Gábor annyit mondott, hogy nagyon szomjas, nem kap levegőt, és meg fog halni.

A rendőrök 23 percen belül elfogták a társaság tagjait: a 38 éves D. Károlyt és a 25 éves L. Annát, majd a közelben található MÁV-telepen a 43 éves L. Jánost is, aki a nyomozás szerint leszúrta az áldozatot. Az egyéves pincser kutyát, Pepsit annyira megrémült, hogy elszaladt. Később az állatot megtalálták, és visszakerült a családhoz.

(nlc.hu nyomán – Képünk illusztráció)

Kapcsolódó híreink

30 autót gyújtottak fel Lyon külvárosában

Szabó Norbert

Egy év börtönt kaptak a röszkei határon áttörő migránsok

Dunai Tibor

Életveszély is lehetett volna, vonat elé tolták a kerékpárjukat

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben