14.6 C
Budapest
2020. május 29., péntek
Elemi.hu
Belföld Hírek

Krémest lopott és molesztált egy nőt az egyiptomi vendégmunkás

Tiszaújvárosban az év elején, most vádat emeltek ellene…

A 40 éves, egyiptomi férfi azért jött Tiszaújvárosba, hogy dolgozzon, de végül letartóztatásba került, amiért egy nőt ki akart rabolni, egy másikat pedig molesztált. Az ügyészség vádat emelt ellene.

A Tiszaújvárosban egy olasz cég alkalmazottjaként dolgozó férfi február 24-én este a belvárosban figyelt fel egy biciklivel hazafelé tartó középkorú nőre.

A férfi részeg volt és futva követni kezdte a nőt, majd, amikor utolérte, hátulról meglökte. Megpróbálta kirántani a nő táskáját a bicikli kosarából. A nő ellenállt és segítségért kiabált, erősen tartotta a táskáját és verekedni kezdtek.
A férfi végül elengedte a táskát, kivett két francia krémest a kosárból és elfutott.

Néhány nappal később, szintén részegen sétált a belvárosban, amikor felfigyelt egy fiatal nőre.

Őt is követni kezdte, aztán amikor utolérte, hátulról benyúlt a lábai közé, és kezével végigsimította a nő nemi szervét.

A nő rendőrt hívott, akik rövid időn belül elfogták a férfit, akit kihallgattak és őrizetbe vettek, a bíróság pedig letartóztatta. Az ügyészség vádat emelt a molesztáló ellen, akire börtönbüntetést, kiutasítást és közügyektől eltiltást kért, továbbá vagyonelkobzást is indítványozott.

 

Kapcsolódó híreink

A jobbikos polgármester politikai bosszúja miatt bocsájthatták el a dunaújvárosi jegyzőt

Dunai Tibor

Klímafordulatot hozhat a koronavírus-járvány?

Kiss Albert

Börtön vár a kutyáját halálra kínzó balotaszállási nőre

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben